Χρόνος παράδοσης

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 2 ως 4 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος για παραδόσεις παραγγελιών σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ή όταν συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας, απεργίες, κακοκαιρία κλπ.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής ρυθμίζονται ανάλογα με τις τιμολογιακές πολιτικές των εταιριών ταχυμεταφορών. Μπορεί να μην υπάρχουν έξοδα αποστολής για παραγγελίες μεγάλης αξίας. Η τιμολογιακή πολιτική των εξόδων αποστολής αναγράφεται παρακάτω, στο καλάθι των αγορών σας και στην παραγγελία σας. 

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι Δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 39 Ευρώ. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 39 Ευρώ θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 3 Ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για αντικατάσταση (λόγω μεγέθους ή  χρώματος κλπ.) η πρώτη αλλαγή είναι εντελώς Δωρεάν με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier που θα έρθει να παραλάβει από το χώρο σας.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Center Courier» ,«Elta Courier» και «Ταχυδέμα».

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password