LAZYDAYZ Τσάντα Πλάτης BB10/21Μέντα

LAZYDAYZ Τσάντα Πλάτης BB10/21 Μέντα

63,00 €

με ΦΠΑ

Από τον οίκο LazyDayz, χειροποίητη με φυσικά υλικά και μοναδικά χρώματα.

Ποσότητα

Colors

BB10 12
12
BB10 18
18
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
 

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Ασφαλείς αγορές

 

Αποστολές παγκοσμίως

 

Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα

Αυτή η τσάντα πλάτης είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για όσους αναζητούν ένα εύκολο αξεσουάρ, που κάνει match με όλα τα outfits, κατάλληλο για όλα τα φύλα. Κατασκευασμένη από καραβόπανο, αποπνέει μια μοντέρνα αισθητική, πιστεύουμε πως οι οπαδοί του μινιμαλισμού απλά θα τη λατρέψουν! Είναι ανθεκτική και ελαφριά σαν πούπουλο, άρα ιδανική για καθημερινή χρήση.

Το σακίδιο έχει μεσαίο μέγεθος, προσφέροντας αρκετό χώρο για να έχετε μαζί σας τα πράγματα που χρειάζεστε για μια μέρα έξω από το σπίτι. Χωράει άνετα λίγα βιβλία ή τετράδια μεγέθους Α4 για τους απανταχού φοιτητές, σπουδαστές ή βιβλιοφάγους εκεί έξω.  Κλείνει με έναν συνδυασμό καπακιού που κλείνει μαγνητικά και φερμουάρ, διασφαλίζοντας τα προσωπικά σας αντικείμενα. Είναι ένα “ήσυχο” σακίδιο για όσους αγαπούν τα απλά και πρακτικά αξεσουάρ, αλλά και για όσους ντύνονται με έντονα χρώματα και μοτίβα και αναζητούν μια τσάντα για να ηρεμεί τα σύνολα τους!

Σχεδιασμένη και χειροποίητα κατασκευασμένη στη Θεσσαλονίκη, 100% Ελληνικό και περήφανο προϊόν! Όπως με όλα τα χειροποίητα προϊόντα, απαιτείται να την φροντίζετε για να σας συντροφεύσει πολλά χρόνια!

Βάρος

0.5 kg

Διαστάσεις 

33 × 9× 41cm

BB10 21

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
Πανί
Χρώμα
Μέντα
Related Products ( 16 other products in the same category )

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password