• -20%
ABARCA CAMPING Δέρμα Oceano

ABARCA CAMPING Δέρμα Oceano

85,00 €
68,00 € Έκπτωση 20%

με ΦΠΑ

Από τον οίκο Abarca, το δερμάτινο Camping με σόλα από γιούτα είναι το κλασικό παπούτσι εσπαντρίγιας ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Συνδυάζεται με πουκάμισα, μπλουζάκια πόλο ή μπλουζάκια και για πιο casual στυλ με τζιν ή σορτς..

Νούμερο
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
 

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Ασφαλείς αγορές

 

Αποστολές παγκοσμίως

 

Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα

100% χειροποίητη εσπαντρίγια !

Όπως κάθε χρόνο, τα παπούτσια Camping είναι και πάλι τα αστέρια της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι, must have σε κάθε γκαρνταρόμπα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μοντέλο παπουτσιού είναι ένα διαχρονικό είδος υποδήματος που δεν ξεφεύγει από τη μόδα και είναι πάντα παρόν.

Το camping του οίκου Abarca είναι ένα πολύ άνετο μοντέλο εσπαντρίγιας από γιούτα. Με λίγα λόγια, πρόκειται για τις κλασικές εσπαντρίγιες που υπήρχαν πάντα.

Εδώ και μερικά χρόνια, τα παπούτσια κάμπινγκ έχουν γίνει συμπλήρωμα της ανδρικής ή γυναικείας μόδας, υποδήματα που δεν προορίζονται πλέον μόνο για ένα ταξίδι στην παραλία ή στην εξοχή (εξ ου και το όνομα του κάμπινγκ), αλλά είναι ένα παντός εδάφους είδος καλοκαιρινού υποδήματος και που χρησιμοποιείται για μεγάλες βόλτες το καλοκαίρι ή ακόμα και για να το συνδυάσετε με πιο επίσημα ρούχα αν πάτε σε μια εκδήλωση ή δείπνο το βράδυ.

Πάντα συμβουλεύουμε ότι τα κάμπινγκ πρέπει να φοριούνται χωρίς κάλτσες, αν και υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να τις φορούν, οπότε προτείνουμε να φοράτε κάλτσες που δεν καλύπτουν τον αστράγαλο.

Επιπλέον, η σύνθεση του παπουτσιού κάμπινγκ από 100% δέρμα, σε συνδυασμό με γιούτα, δίνει σε αυτά τα Abarca μεγάλη άνεση, αντοχή και διαπνοή.
Χαρακτηριστικά του camping από δέρμα aguamar

    Σόλα από φυτικές ίνες γιούτας
    Κατασκευασμένο από καουτσούκ και 100% δέρμα σε διάφορα χρώματα
    Εσωτερικό μαξιλαράκι φτέρνας από δέρμα βοοειδούς με φύλλο αφρού λάτεξ 4 mm
    Αναπνεύσιμο και άνετο
    Χειροποίητη Παραγωγή
    Υψηλής ποιότητας ευγενή υλικά
    Πλήρως ισπανικά προϊόντα και κατασκευή


CAMPING OCEANO

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
Δέρμα
Ύψος Τακουνιού
Χαμηλό - 2 cm
Χρώμα
Μπλε
Related Products ( 5 other products in the same category )

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password