Όροι χρήσης

Εισαγωγή

Το original-footwear.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης με επωνυμία Συμεωνίδης Θεολόγος που εδρεύει στην Νίκαια στην οδό Γέμελου 274. Η χρήση του original-footwear.gr συνεπάγεται ότι ρητά και ανεπιφύλακτα αποδέχεστε και συναινείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τους παρακάτω όρους, μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση of@original-footwear.gr. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωνα να ανανεώνει τους παρακάτω όρους χρήσης, για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε τους παρακάτω όρους σε κάθε επίσκεψη – συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος original-footwear.grδιέπονται από το σχετικό με το ηλεκτρονικό εμπόριο διεθνές, ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο.

Παρεχόμενα Προϊόντα

Το original-footwear.gr δεσμεύεται για την εγκυρότητα και την ποιότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται σχετικά με τα προϊόντα με επιφύλαξη την ύπαρξη τυχόν απρόβλεπτων λαθών που μπορούν να προκύψουν λόγω τεχνικών προβλημάτων, τυπογραφικών ή μεταφραστικών λαθών. Τα παρεχόμενα προϊόντα και οι τιμές τους επιλέγονται από την επιχείρηση και μπορούν να αλλάζουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Παραγγελίες

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε μόνο προϊόντα που εμφανίζονται διαθέσιμα. Υπάρχει όμως πιθανότητα κάποια προϊόντα να εμφανίζονται διαθέσιμα και στην πραγματικότητα να μην είναι. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα η προσωρινή διακοπή της δυνατότητας αυτόματης ενημέρωσης της αποθήκης για τεχνικούς λόγους ή η ταυτόχρονη πώληση του προϊόντος στο φυσικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το πρόβλημα. Στην περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και η πληρωμή της έχει ολοκληρωθεί ή έχετε επιλέξει να πληρώσετε με αντικαταβολή, αρχίζει η διαδικασία της προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας. Μέσα από τις σελίδες διαχείρισης του λογαριασμού σας, μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παραγγελία σας.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής ρυθμίζονται ανάλογα με τις τιμολογιακές πολιτικές των εταιριών ταχυμεταφορών. Μπορεί να μην υπάρχουν έξοδα αποστολής για παραγγελίες μεγάλης αξίας. Η τιμολογιακή πολιτική των εξόδων αποστολής αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στο καλάθι των αγορών σας και στην παραγγελία σας. Έξοδα αποστολής δεν χρεώνονται στην περίπτωση μίας επιστροφής του προϊόντος για αλλαγή του (ισχύει μόνο για την Ελλάδα), εφόσον χρησιμοποιηθεί ο τρόπος και η εταιρία ταχυμεταφοράς που θα σας υποδείξουμε.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας ή της PayPal ή με κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό από τους παρακάτω: 

Piraeus Bank


IBAN : GR 87 0172 1060 0051 0608 3391 449
BIC : PIRBGRAA

Alpha Bank


IBAN : GR 69 0140 1340 1340 0233 0000 079 
BIC: CRBAGRAA

National Bank Greece (ETE)

IBAN : GR 53 0110 1970 0000 1973 9788 420
BIC : ETHNGRAA

Χρόνος παράδοσης

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 2 ως 4 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος για παραδόσεις παραγγελιών σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ή όταν συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας, απεργίες, κακοκαιρία κλπ.

Αλλαγές 

Μπορείτε σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας να ζητήσετε αλλαγή για το προϊόν. Η αλλαγή του προϊόντος γίνεται αποδεκτή μόνο αν διαθέτετε την απόδειξη αγοράς του και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, διαθέτει ακέραια την αρχική του συσκευασία και τις ετικέτες του και γενικά δεν έχει υποστεί αλλαγές ή φθορές. Στην περίπτωση αλλαγής του προϊόντος και αν υπάρχει διαφορά στην αξία των προϊόντων, σας χρεώνεται ή σας πιστώνεται ανάλογα η διαφορά. Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται χωρίς να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις η επιχείρηση έχει δικαίωμα άρνησης της αντικατάστασης ή της επιστροφής και αξίωσης αποζημίωσης.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο αν η αίτηση ακύρωσης γίνει πριν την παράδοση της παραγγελίας στην εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση που ζητήσετε ακύρωση μετά την παράδοση στην εταιρία ταχυμεταφορών, επιστρέφεται το προϊόν και ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα των μεταφορικών.

Έξοδα αποστολής για αλλαγές 

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν δωρεάν εφόσον χρησιμοποιήσετε τον τρόπο και την εταιρία ταχυμεταφοράς που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής για την πρώτη αλλαγή προιόντος. Για επιστροφές από το εξωτερικό, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

 

Επιστροφές προιόντων - Έξοδα αποστολής για επιστροφές

Μπορείτε σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας να ζητήσετε επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται αποδεκτή μόνο αν διαθέτετε την απόδειξη αγοράς του και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, διαθέτει ακέραια την αρχική του συσκευασία και τις ετικέτες του και γενικά δεν έχει υποστεί αλλαγές ή φθορές. Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται χωρίς να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις η επιχείρηση έχει δικαίωμα άρνησης της επιστροφής και αξίωσης αποζημίωσης. Η επιστροφή προιόντων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία τα παραλάβατε και πάντα κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή) ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Η εταιρεία σας επιστρέφει την αξία των προιόντων στην τιμή της αγοράς τους και ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα έξοδα των μεταφορικών.  Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στις Τράπεζες Πειραιώς - Αlpha - Εθνική και ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα και καθυστέρηση στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password